Koekkoekstraat

Nationale straatspeeldag 2005

In de tenten in de KoekkoekstraatOp zaterdag 4 juni 2005 was het dan zover; in heel Nederland werden verschillende straten auto-vrij gemaakt en konden kinderen één keertje zorgenloos en vrij op de straten spelen. De J.H.B. Koekkoekstraat maakte er dit jaar een extra groot feest van. Helaas is de mooie reportage van 8 juni 2005 van de Omroep Hilversum site verwijderd.

Heb je zelf een bijdrage voor deze site over onze straatspeeldag, dan kan je die hier versturen naar Marian Ellens

Klik hier voor wat foto's.

Brandweer Kees; de held van de straatDe Brandweer heeft ons geleerd met de brandweerslang te spuiten. Onze held, Brandweerman Kees kwam met zijn rode wagen loeiende sirenes en lichten aan de straat in rijden. Als een golf renden alle kinderen naar het begin van de straat. En nat waren we toen toch al, van de regen!. Een collega van Brandweerman Kees, Brandweerman Vonk (wat een toepasselijke naam voor een brandweerman) en een collega leerden ons hoe je brand het beste kan voorkomen en hoe je moet handelen als er brand is. Een geweldig leuke en ook leerzame gebeurtenis deze bijdrage van de Vrijwillige Brandweer.

Een aparte editie van de echte krant De Gooi en Eemlander wordt gemaakt door Britt B. in samenwerking met Ed Brouwer, redacteur van de krant. Op dinsdag 7 juni 2005 heeft elk adres op de Koekoekstraat een exemplaar ontvangen van deze speciale avond-editie.

De tekenwedstrijd is dit jaar gewonnen door Laura. Binnenkort hier jaar tekening.

Springen in het sprinkkussen en in de ballenbak met wel 400 ballen, glijden van de Kasteel-glijbaan op het Ferrero pleintje...heerlijki.

Tombola: iedereen een lootje op een Ferrero surprise ei en iedereen kreeg een unieke prijs mee naar huis.

Straatspeeldag; één dag per jaar is de straat van jou!

Wil je meer weten over de Nationale Straatspeeldag dan kan je terecht op een site van 3VO (Veilig Verkeer Nederland). Klik hier voor deze site.

 

 

 

<<terug>>

Home
De Straat
De Kids
Nieuws
Contact
Links